‘Grootmoeders appeltaart’ met bezorgfiets van schoolbakkerij naar koffiecorner Noppes

Foto: Kennemer praktijkschool

Vanaf dit schooljaar bakken leerlingen van Kennemercollege Beroepsgericht appeltaart voor de koffiecorner van Noppes in Beverwijk.

Noppes heeft het Kennemercollege benaderd voor het maken van verse appeltaart voor in de koffiecorner van de kringloopwinkel aan de parallelweg in Beverwijk.

Grootmoeders appeltaart
Na bakken en proeven, werd de versie ‘Grootmoeders appeltaart’ als lekkerste beoordeeld.Het enige probleem was dat het niet mogelijk was om aan de grote vraag van Noppes te voldoen met de kleine ovens op de school. Maar daar is een oplossing  voor gevonden! De afdeling Horeca, Brood en Recreatie van de locatie Kennemercollege Beroepsgericht gaat de appeltaarten in de schoolbakkerij bakken.

Bezorgfiets
Omdat de vers gebakken appeltaarten van het Kennemercollege Beroepsgericht naar Noppes Beverwijk moeten worden gebracht, heeft Noppes een prachtige bezorgfiets gesponsord. Manager Mark de Groot van Noppes Beverwijk heeft deze fiets overhandigd aan stagedocent Linette Martens van de Kennemer Praktijkschool.

De bestellingen voor Noppes worden dit schooljaar via de Kennemer Praktijkschool opgenomen, verwerkt en bezorgd bij Noppes door leerlingen op de hip gekleurde bezorgfiets.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen