Aan tafel met de burgemeester Smit

Foto: Gemeente Beverwijk

Martijn Smit is sinds 18 mei 2017 de nieuwe burgemeester van Beverwijk. Hij wordt regelmatig uitgenodigd bij openingen, jubilea en andere speciale gelegenheden. Dat vindt hij erg leuk. Maar hij is ook benieuwd naar de dagelijkse onderwerpen die in Beverwijk worden besproken.

Dat betekent: Woont of werkt je in Beverwijk of Wijk aan Zee en wil je iets bespreken met de burgemeester? Nodig de burgemeester dan uit! Bijvoorbeeld voor een lunch bij u thuis, op het werk of in de klas. De burgemeester gaat graag het gesprek aan.

Ik wil aan tafel met de burgemeester 

Zo werkt ’t: 
Met de knop hierboven kun je een formulier invullen om je aan te melden. Zet daarin ook waarom je burgemeester Smit graag wilt spreken. Iedereen krijgt bericht terug. Als er veel aanmeldingen zal de burgemeester een keuze maken. Schrijf dus een uitnodigende toelichting.

Als jouw aanmelding wordt gekozen, dan neemt de gemeene contact op om een afspraak te maken. Burgemeester Smit heeft een drukke agenda. Er kan 1x per 2 weken een afspraak worden ingepland. Het is niet mogelijk om een afspraak te maken met de burgemeester over onderwerpen waar een bezwaarprocedure over loopt.

Sociale media
Burgemeester Smit heeft een eigen Facebookpagina en is ook actief op Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen