Irene’s Stoffen vernieuwd tot ‘Doe-winkel’

Foto: Irene Stoffenwinkel - FB

Na een fraaie renovatie van haar al sinds 6 jaar op het Hilbersplein gevestigde winkel gaat Irene nu ook workshops verzorgen.

Op dinsdagavond 28, woensdagochtend 29, vrijdagavond 1 december geeft Irene workshops ‘Decembercadeaus van stof’, waarbij ze rekening houdt met verschillende niveau’s van de deelnemers door te werken met drie verschillende pakketten (verschillende moeilijkheidsgraden). Verder lanceert Irene ‘Doe-pakketten’ om in het kader van de feestdagen cadeau te geven. Adviescafé en Open Atelier
De laatste 6 jaar was Irene’s Stoffenwinkkel sowieso de enige specifiek stoffenwinkel in Beverwijk. En nu, na de renovatie heeft Irene haar aanbod verruimd met workshops en met het zogenaamde Adviescafé. Daarnaast organiseert zij op donderdagavond en op zaterdag overdag het Open Atelier.

Recycling
Overigens draagt Irene ook haar steentje mee met betrekking tot de circulaire economie in de vorm van recycling. Van alles is bij haar welkom, zoals Oma’s knopendoos, ritsen, kantjes, bandjes en lapjes. Voor meer informatie over het aanbod van Irene’s Stoffenwinkel kijk op de Facebookpagina www.facebook.com/irenes.stoffen. Irene’s Stoffen is gevestigd aan het Hilbersplein 7 in Beverwijk. Gratis parkeren. Donderdag koopavond tot 19 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen