Nieuwe kandidaten D66 presenteren zich

Foto: D66 Beverwijk

Vandaag heeft D66 Beverwijk de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

“De jongste kandidaat is 18 jaar en de oudste al in de 80, Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs, mannen en vrouwen, jong talent én ervaring. Eén ding hebben ze gemeen: het beste voor Beverwijk en Wijk en Zee voor nu en in de toekomst!”, aldus D66.

Maartje van Vliet (2e op de lijst), Peter Weel (nummer 3) en Fons Bennink (nummer 4) zijn inmiddels ervaren kandidaten met allen hun eigen authentieke en altijd constructieve geluid en inbreng in de lokale politiek. Zij hebben in de afgelopen raadsperiode bewezen het verschil te kunnen maken voor Beverwijk en Wijk aan Zee.

Advocaat en steunfractielid Ronald Vessies (nummer 5) heeft laten zien dat hij van meerwaarde is in de Beverwijkse politiek. Wijk aan Zeeër Evert Hoogewerf (de nummer 6), de jonge student Nick Wortel (7e ), Alex Boon (8e ), lid van de WMO-raad Joop Haasbroek (9e ) en docente Charlotte van Ess (10e ) volgen.

De Wijk aan Zeese Floor Eijgenbrood, wethouder Tim de Rudder, voormalig raadslid Léon Stam en huidig fractievoorzitter Brigitte van den Berg laten door hun kandidatuur zien dat zij de toekomstige fractie van harte ondersteunen.

D66 stelt voor het einde van het jaar haar verkiezingsprogramma vast.

Nieuws.nl politiek onafhankelijk
Aan alle andere politieke partijen binnen Beverwijk: Nieuws.nl is absoluut politiek onafhankelijk. Dit betekent dat ook andere partijen een beroep mogen doen op publicatie van nieuwsfeiten en/of van hun standpunten in de vorm van bijvoorbeeld een column. Neem hiervoor contact op via de e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen