The Bluebirds brengen ‘Nashville’ tot leven in Kennemer Theater

Country is weer hot! Dat zal blijken op donderdagavond 18 oktober als ‘Bluebirds’ Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise samen met hun driekoppige band het Kennemer Theater in Beverwijk onderdompelen in Nashville-sfeer.

Drie van Nederlands beste zangeressen bundelen hun krachten in het nieuwe countrytrio The Bluebirds! Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, die hun sporen individueel al royaal hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, vonden elkaar in hun liefde voor americana en country.

Als The BlueBirds brengen ze in een intieme setting de beste countrysongs, geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris. Het publiek kan klassiekers verwachten en vergeten pareltjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain, maar ook eigen werk van de dames, vaak driestemmig gezongen.

De drie dames komen overigens niet alleen. Ze nemen hun driekoppige band mee, bestaande uit Colin Vermeulen (drums), Sebastiaan van Olst (bas) en Ocker Gevaerts (gitaar).

Kaarten vanaf € 19,50 voor donderdag 18 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

The Bluebirds tijdens hun optreden in Alkmaar tijdens de serie ‘Zomer op het Plein’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen