Bikers World breidt zijn activiteiten uit!

Foto: Bikersworld

Bikers World is al bijna 20! Jaar actief in de motorfietsbranche.  Voor onderhoud en reparatie van de meeste merken motorfietsen kunt u bij hen terecht. Maar Bikers World zit zeker stil en heeft sinds kort een showroom met elektrische scooters

Bikers World is al bijna 20! Jaar actief in de motorfietsbranche.  Voor onderhoud en reparatie van de meeste merken motorfietsen kunt u bij hen terecht. De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur zoals een diagnose-apparaat en ultrasoon bad. Ook onderhoudsmiddelen en onderdelen zijn verkrijgbaar. Daarbij staan de medewerkers altijd klaar voor een goed advies.

Maar Bikers World zit zeker niet stil en denkt aan de toekomst. Sinds kort heeft Bikers World een showroom met elektrische scooters. Diverse modellen van verschillende A-merken. De e-scooters zijn voorzien van A-merk accu’s en motoren.

Voor ieder gebruik is er wel een e-scooter beschikbaar. Of het voor de kleine stukjes om huis heen is, om naar school of werk te gaan of compact om op reis mee te nemen, ze staan in de showroom bij Bikers World. Tanken doe je aan het stopcontact en de meeste modellen zijn beschikbaar in een 25 en een 45 km-uitvoering.

Het grote voordeel van de e-scooter is dat er bijna geen onderhoud aan nodig is. Verder stoot een elektrische scooter natuurlijk geen CO2 uit. Voor de zakelijke rijders zijn er voordelen te behalen waardoor het zeer interessant is om zakelijk een e-scooter te rijden. Ook voor het onderhoud en indien nodig reparatie kunt u bij Bikers World terecht. Zij leveren dus het complete pakket.

Er staan bij Bikers World diverse demo’s klaar. Maak een proefrit en verbaas u over het ontspannen rijden op een e-scooter.

Bikers World vind je aan Lijnbaan 21H, 1969 NB Heemskerk. Kijk voor meer informatie op https://www.bikersworldheemskerk.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen