Eerste Open Huis Dalí College

Je maakt nieuwe vrienden op het Dalí College
Je maakt nieuwe vrienden op het Dalí College
Foto: Wouter Keuris

HEEMSKERK – Op 8 februari 2023 van 16:00 tot 20:00 uur is het eerste Open Huis van Dalí College aan de Plesmanweg in Heemskerk. Leerlingen en ouders van groep 7 en 8 kunnen dan kennismaken met een uniek onderwijsaanbod in de regio. Dit geldt ook voor leerlingen die de overstap willen maken van Fourteens naar een vervolgopleiding.

Kleinschalig
Het Dalí College is een kleinschalige school voor mavo en havo met als grondslag gepersonaliseerd leren. Er is aandacht voor elke individuele leerling met zijn of haar eigen talenten en competenties. Elke leerling heeft een persoonlijke coach waarmee structureel contactmomenten zijn.

Uniek
Naast reguliere mavo-havo- en havo-klassen, kunnen leerlingen op het Dalí College ook kiezen voor een Technologie & Designklas of een Sport & Managementklas. Uniek in de regio is het feit dat de havo een volwaardige praktische havo is. Door de koppeling van theorie en praktijk zorgt dit voor een betere aansluiting op het HBO.

Rondleidingen
Naast het Open Huis biedt het Dalí College ook rondleidingen aan om kennis te maken met de school. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.welkomophetdali.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen