Heemskerks trio “Hike in the Forrest” heeft eerste potentiële hit op Spotify

HEEMSKERK / WIJK AAN ZEE – Het Heemskerkse muziektrio “Hike in the Forrest” heeft hun eerste liedje “liefdesvirus” geplaatst op Spotify en maakt sfeervolle videoclip op strand Wijk aan Zee.

Er is veel aan de hand in de wereld en daarom hebben we meer dan ooit het liefdesvirus nodig zegt Willem Visser. Dit liedje schreef Willem vorig jaar en met de muzikanten Martin van Zijl en Silvia Martijn is het opgenomen in de muziekstudio van Willem’s broer Marten Fisher. Marten heeft er een prachtige productie/mix van gemaakt waardoor het zeer professioneel klinkt. Er is van dit lied ook een mooie videoclip gemaakt door Gabe en Kitty van der Zwaag van Z-media Heemskerk.

De videoclip die Gabe en Kitty hebben gemaakt is een levendige visuele vertaling van het nummer. We hebben geprobeerd om de opgewekte sfeer maar ook de serieuzere boodschap van het nummer vast te leggen door middel van verschillende sferen. De clip toont de bandleden die op een speelse manier zingen en spelen op het strand van Wijk aan Zee. Het resultaat is een feel-good clip die perfect past bij het aanstekelijke nummer ‘Liefdesvirus’ van Hike in the Forest.

En nu maar hopen op een betere wereld gevuld met het liefdesvirus.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de videoclip van “liefdesvirus” 

Een kleine beeldimpressie van de opnamen van de videoclip:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen