Gemakkelijke zege voor Telstar tijdens oefenduel tegen Hollandia

VELSEN ZUID – Telstar heeft gisteravond de oefenwedstrijd tegen Hollandia met 6-1 gewonnen. Bij rust stonden de mannen van Mike Snoei al met 4-0 voor tegen de vierdedivisionist uit Hoorn.

(bronnen: Telstar / NH )

Aanvaller Quinten van den Heerik zorgde voor de openingstreffer. Daarna scoorde Jayden Turfkruijer liefst drie keer. Na de rust wisten twee spelers van Jong Telstar te scoren. Tim van de Loo en Rychaintelo Knoll waren de doelpuntenmakers, Het duo loopt deze voorbereiding mee bij het eerste.

De oefencampagne van Telstar krijgt komende zaterdag een vervolg.  Dan treden de Witte leeuwen om 14.00 uur  aan tegen het Beverwijkse RKVV DEM op Sportpark Adrichem. Op dinsdag 11 juli komt de tegenstander opnieuw uit de buurt. Dan komt ADO’20 op bezoek in het 711 Stadion. En weer een paar dagen later, op zaterdag 15 juli organiseert Telstar de traditionele Open Dag.

Fotograaf Dennis Gouda was ook bij de wedstrijd tegen Hollandia weer aanwezig. Hij maakte een uitgebreide fotoserie, waaruit hieronder een kleine selectie. Klik HIER voor de complete fotoserie van Dennis Gouda.