‘Victorie on Tour’ met melancholische indie-pop bij Theater De Cirkel in Heemskerk

Foto: Theater en Filmhuis De Cirkel

HEEMSKERK / ALKMAAR – Onder de noemer van ‘Victorie on Tour’ treedt lokaal talent Sterre Weldring vrijdagavond 22 december op bij De Cirkel in Heemskerk. Podium Victorie Alkmaar treedt  buiten haar muren en heeft voor Sterre een tour geboekt op een aantal bijzondere locaties in Noord-Holland. De supportacts zijn net als Sterre veelbelovende regionale artiesten. In samenwerking met verschillende podia helpt deze tour om lokaal talent op grotere hoogtes te komen.

Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ‘melancholische indie-pop’, schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Ze probeert deze emoties te ontwarren, niet alleen om zelf dichter bij de waarheid te komen, maar ook om anderen daarmee troost te bieden. Dit doel bracht haar al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2. Tijdens ‘Victorie on Tour’ brengt Sterre haar tweede EP, ‘Hope & The Aftermath’, ten gehore, die in oktober is verschenen.

Het voorprogramma bij dit zitconcert wordt verzorgd door Bram van Langen & Tim Langedijk. Bram van Langen is een Nederlandse songwriter en multi-instrumentalist. Hij studeerde gitaar en basgitaar aan het Conservatorium van Alkmaar. Bram heeft op grote podia gestaan, zoals Paradiso en de Melkweg, en speelt al ruim twintig jaar samen met Tim Langedijk in ontelbaar verschillende formaties. Voor de opname van Brams EP ‘Twelve Years’ zaten ze met slechts twee gitaren en wat microfoons tegenover elkaar in Tims huiskamer. Zo wisten ze de intimiteit van een sterke muzikale verbinding vast te leggen, waardoor de luisteraar het gevoel heeft bij hen in de kamer te zitten.

Kaarten voor het concert zijn te koop via de website van Podium Victorie.

  • Voorstelling: ‘Victorie on Tour’ met Sterre Weldring
  • Datum:  Vrijdag 22 december 2023
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Toegang: € 12,50 (via podium Victorie) en aan de deur € 14,-
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk
  • Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen