Winterparadijs RAI Amsterdam warm bad voor jong en oud

Foto: Charles Duijff

Voor wie de feestelijke maand december éxtra wil genieten van het kerst- en wintersportgevoel, moet zeker een bezoek brengen aan het grootste en gezelligste winterevenement van Nederland. Even ontspannen er opuit met het gezin, met uw vrienden, of zomaar solo een baantje trekken op één van de prachtig versierde ijsbanen. Deze schitterende winterbeleving is deze maand nog geopend t/m 30 december!!

Foto’s, tekst Charles Duijff, Film John van der Wal (Youtube 023TV0nline)

Ik werd aangenaam verrast door dit fantastisch- en groots opgezette winterevenement, waar je direct wordt meegenomen in een decor van sneeuw- en schaatspret en waar je dromen van een witte Kerst werkelijkheid worden. Nog voor je de ruime hallen van het Amsterdamse RAI-gebouw betreedt is het buiten al volop genieten van die heerlijke winter-sfeer. (foto’s hieronder) Bekijk hieronder het filmpje van John van der Wal (Youtube 023TV0nline)

Naast de vele unieke attracties is er natuurlijk volop de gelegenheid om te genieten van winterse hapjes en drankjes, waarbij je het gevoel krijgt op wintersportvakantie te zijn!   Aan de kleinste bezoekers is ook volop gedacht. De kids beleven sneeuwpret, ontmoeten bijvoorbeeld Pip en Woezel en maken een ritje met Santa in zijn kleurrijke trein Als hoogtepunt is er het gloednieuwe Lichtjesparadijs – de eerste glinstering, waar je op avontuur kan gaan langs prachtige lichtsculpturen en duizenden fonkelende lichtjes. Een partijtje Curling of even langlaufen? Het kan allemaal…..
KLIK HIER voor meer foto’s van Winterwonderland
KLIK HIER de website van Winterwonderland Amsterdam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen