Zangeres en cabaretière Mylou Frencken in Theater De Cirkel met ‘Minnares’

Mylou Frencken
Mylou Frencken
Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – Op vrijdag 12 januari komt zangeres en cabaretière Mylou Frencken naar De Cirkel in Heemskerk met haar nieuwe voorstelling ‘Minnares’.

Minnares
Mylou Frencken wil het graag zijn. Op háár voorwaarden. Op háár manier. Vroeger was een minnares een vrouw met macht, aanzien, en glamour. Maar waar was de liefde? Minnaressen van nu worden gezien als vrouwen voor wie de liefde vaak bestaat uit lust en lijden. Ze smachten en wachten op hun moment, dat nooit komt. Maar een minnares, vindt Mylou, is zoveel méér.

In haar voorstelling geeft zij het woord haar ware betekenis terug. Openhartig onderzoekt ze de Kunst van het Beminnen, waarbij ze inspiratie, lering en vermaak put uit grote en tragische minnaressen als Madame de Pompadour, Marilyn Monroe, Mata Hari en Monica Lewinsky.

Liedjes van Mylou Frencken (ook bekend als zingende barvrouw in de tv-quiz Met het Mes op Tafel en initiator van het Haarlemse Theater de Liefde) werden verschillende keren genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs.

Kaarten voor ‘Minnares’ zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

  • Voorstelling: Mylou Frencken
  • Datum: Vrijdag 12 januari 2024
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Toegang: € 16,00/ € 15,00 (vrienden)
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk
  • Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen