Telstar deelt punten met NAC

Telstar-trainer Ulrich Landvreugd... 4 punten uit 2 wedstrijden

VELSEN – Lang zag het er gisteravond naar uit dat Telstar voor de tweede week op rij drie punten zou kunnen bijschrijven bij het tot nu toe schamele totaal 19 punten na 25 wedstrijden. Al na 8 minuten had Telstar het eerste mandje hangen aan het bekende scorebord door een doelpunt van Danny Bakker. Na 75 minuten zorgde Tom Boere echter voor 1-1 wat ook meteen de eindstand was.

Na het vertrek van trainer Mike Snoei lijkt er toch een soort van opleving bij de Witte Leeuwen. Vorige week pakte Telstar een mooie 3-2 overwinning op Helmond Sport. En ook gisteravond was het begin van de wedstrijd veelbelovend. Een snel doelpunt en eigenlijk gedurende het grootste deel van de wedstrijd de meeste kansen zouden winst voor Telstar zeker hebben gerechtvaardigd. Het niet benutten van die kansen werd de Velsenaren uiteindelijk toch nog fataal en leidde in de 75e minuut tot de gelijkmaker.

Door het gelijkspel hebben TOP Oss (2-1 tegen Jong Ajax), FC Den Bosch (0-0) en Telstar alle drie 20 punten. Jong Ajax is over anderhalve week de eerstvolgende tegenstander van Telstar in Amsterdam.

Klik hier voor het wedstrijdverslag en de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH.