Jacqueline Makbouli nieuwe lijsttrekker D66

Foto: D66-Beverwijk

D66 heeft vandaag door middel van een vlog de nieuwe lijsttrekker bekendgemaakt door de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Na de aankondiging van Brigitte van den Berg dat zij geen lijsttrekker voor D66 Beverwijk is, heeft Jacqueline Makbouli zich verkiesbaar gesteld.

De Wijk aan Zeese Makbouli (46) is sinds 2010 lid van D66 Beverwijk. Sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen zit zij als gemeenteraadslid in de fractie, die met zes zetels vertegenwoordigd is in de gemeenteraad van Beverwijk.

“Ik ben blij met het vertrouwen dat de leden in mij stellen en kijk er ontzettend naar uit om als lijsttrekker aan de slag te gaan. Ik houd er van om in gesprek te gaan met de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee en het mooie is dat mensen mij ook makkelijk kunnen vinden en benaderen”, aldus Makbouli.

Leefbaarheid en veiligheid
“Naast een fusie in de IJmond, wil ik dat inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee lekker kunnen wonen en leven”, zo gaat de gedreven nieuwe lijsttrekker verder. “Dat betekent concreet dat ik leefbaarheid en veiligheid heel belangrijk vind. Niet alleen voor morgen. We moeten beter nadenken over hoe wij Beverwijk en Wijk aan Zee op de langere termijn versterken zodat het een aantrekkelijke en fijne plaats blijft om te wonen en te werken.”

Makbouli is in het dagelijks leven strategisch adviseur Openbare Orde & Veiligheid bij de gemeente Amsterdam en heeft ook een winkel in Beverwijk. Zij woont samen in Wijk aan Zee en heeft een dochter van 20 jaar.   In haar vrije tijd is zij te vinden op de squashbaan in Beverwijk of in het duin met haar honden.

Hieronder stelt ze zich graag even aan Beverwijk voor:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen