Heliolympics van start met schaatsen en skiën

Foto: Wim Meijer Fotografie

Gisteren, maandag 12 februari, zijn in Wijk aan Zee de Heliolympics geopend. Dit gebeurde met het ontsteken van de ‘vlam’ door wethouder Haydr Erroll en Patricia Esveld, voorzitter Raad van Bestuur van Heliomare.

De Heliolympics is een meerdaags sportevenement primair opgezet voor mensen met een beperking en voor de leerlingen en cliënten van Heliomare in het bijzonder, maar ook inwoners van Wijk aan Zee kunnen iedere avond langskomen in de sporthal van Heliomare om te schaatsen, curlen, rodeorijden of om deel te nemen aan andere sportieve activiteiten.

Een groot deel van de (winter)sportactiviteiten vindt  plaats buiten Wijk aan Zee. Zo werd er gisteren volop gesport, en vooral geschaatst, door honderden leerlingen van Heliomare Onderwijs in sportcomplex/schaatsbaan de Meent in Alkmaar, en waagden andere cliënten van Heliomare zich op de skipiste van Snowplanet in Spaarnwoude.

Voor de komende dagen staan nog veel meer sporten op het programma. Kijk hiervoor op www.heliolympics.nl . De Heliolympics duren tot en met vrijdag 16 februari.

Hieronder een uitgebreide fotoserie van het skiën in Spaarnwoude
(Klik op de foto voor een grote en downloadbare versie)

Reacties

article
40231
Heliolympics van start met schaatsen en skiën
Gisteren, maandag 12 februari, zijn in Wijk aan Zee de Heliolympics geopend. Dit gebeurde met
https://beverwijk.nieuws.nl/nieuws/20180213/heliolympics-start-schaatsen-en-skien/
2018-02-13T12:34:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2018/02/13122256/5I5A1620.jpg
Heliolympics, Heliomare, SnowPlanet, Spaarnwoude
Nieuws, Sport en Gezondheid