‘Doe-weer-mee Karavaan’ van Stichting Welzijn trekt dit jaar door Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Met ingang van maart organiseert Stichting Welzijn Beverwijk in samenwerking met het Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord en Centrum voor de Kunsten de ‘Doe-weer-mee Karavaan’, een rijgsnoer van activiteiten en ontmoetingen dat als een karavaan één keer per maand, steeds op zaterdag, een Beverwijkse wijk aandoet.

Een programma waarin alle inwoners welkom zijn, een hernieuwde kennismaking met diverse activiteiten en programma’s, die erop gericht zijn om mensen weer met elkaar te verbinden en mee te laten doen. In een wijkcentrum, een restaurant, een theater of sporthal: diverse locaties komen aan bod. Georganiseerd door Welzijn Beverwijk in samenwerking met het Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord en Centrum voor de Kunsten. Zodat mensen elkaar weer – op gepaste en verantwoorde wijze – kunnen gaan ontmoeten en inspireren. Het spreekt vanzelf dat ook de bewoners zelf, als zij dat willen, aan kunnen sluiten met activiteiten die hierbij passen. In dat geval worden zij van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de organisatie.

Het programma wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Beverwijk vanuit het herstelfonds wat zij in 2021 in het leven heeft geroepen. Hiermee worden bedrijven en organisaties in de gelegenheid gesteld om de negatieve gevolgen van corona te verzachten en diensten en activiteiten een nieuwe boost te geven.

De agenda van de Doe-weer-mee Karavaan – voor zover al bekend – met data, locaties en thema’s/onderwerpen die in het programma aan bod komen, wordt begin maart bekend gemaakt en is terug te vinden via de lokale media en de social media, websites en overige media van de betrokken organisaties.

De eerste editie van de Karavaan vindt plaats op zaterdag 12 maart in de SOMA-wijk, voormalig de Oranjebuurt. Thema daar zal zijn: sport en gezonde voeding. Een bijzondere gast zal op die dag tevens de aftrap verzorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen