Nova College viert opening Campus Haarlem

Eindelijk kon het Nova College de Nova Campus Haarlem aan de Zijlweg 203 officieel openen. Door de beperkingen van de coronamaatregelen moest de opening twee keer worden uitgesteld. Maar nu was het dan zover en konden het Care gebouw met het Innovatielab, paviljoen de Mug en de Business School feestelijk worden ingewijd.

Het programma bestond uit een spraakmakende middag voor genodigden, collega’s en studenten, met als thema: We Care About the Future! Voor de collega’s en studenten begon het feest met een plein vol lekkerheden; de koffie- en foodtrucks stonden klaar. Daarna deden de campusbewoners mee aan een interactieve spelshow en de konden zij een deel van het programma voor de genodigden via een livestream volgen.

Pitches, rondleidingen, optredens en meer

Het genodigdenprogramma begon in paviljoen de Mug. Na de opening door collegevoorzitter Florus Roelofsen en vestigingsdirecteur Annemieke van Ede begonnen de rondleidingen. Studenten en collega’s van de Business School, Makathon Zorg en het Innovatielab pitchten hun ideeën en namen de bezoekers mee in de toekomst, onder andere langs de studenten Theater die een kort optreden gaven.

De kracht van de mbo’er

Studenten Performing Arts Roemer Gast en Luc Klouwer verzorgden een intermezzo in de vorm van spoken word. Daarna gaf Marianne Zwagerman een lezing over de kracht van de mbo’er. Bestuurder Talitha van den Elst maakte bekend wie de meeste stemmen had gekregen voor de beste pitch: Kelly Nelis en Esther van Gog gingen er met de prijs vandoor. Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd er nog lang nagepraat over de toekomst en het mbo.

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door: Nova College

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen