Optreden Frank Kraaijeveld donderdag 7 april bij HGMK

Foto: Wim Meijer Fotografie

BEVERWIJK – Op donderdag 7 april is Frank Kraaijeveld van de Bintangs te gast in het Huis van Geschiedenis aan het Westerhoutplein. Het wordt een exclusief optreden waarbij hij zal voorlezen uit zijn onlangs verschenen boek Be Frank, maar ook akoestisch enkele nummers uit zijn omvangrijke repertoire gaan spelen.

Dit optreden was al eerder geprogrammeerd in december, maar kwam toen door de corona-maatregelen te vervallen. Het belooft nu alsnog een speciale avond te worden, waarin veel herinneringen aan de begintijd van de rijke Beverwijkse popcultuur zullen worden opgehaald.

Nog steeds hebben de Bintangs in de IJmond een grote schare trouwe fans, al heeft het boek met herinneringen en terugblikken van Kraaijeveld intussen zijn weg ook naar de verste uithoeken van het land gevonden.De contacten met het genootschap ontstonden toen het boek –een gezamenlijke productie van Frank Kraaijeveld en Henk Tijbosch– ter perse ging en het HGMK daarbij als uitgever optrad. Be Frank past heel goed in de indrukwekkende reeks boeken die het Historisch Genootschap in de afgelopen decennia over diverse onderwerpen uit de geschiedenis van Beverwijk en omstreken heeft gemaakt. De verkoop verloopt dan ook voornamelijk via de webshop op www.hgmk.nl, waar ook nog veel andere titels zijn te vinden.

My beautiful picture

Wie deze avond bezoekt kan het boek ter plaatse aanschaffen voor de ledenprijs van € 25,– en het meteen door Frank Kraaijeveld laten signeren. Aanmelden, ook via hgmk.nl, is verplicht want de ruimte is beperkt. Bij te grote belangstelling kan op het laatst nog worden uitgeweken naar de BHK in de Groenelaan, waar meer publiek ontvangen kan worden. De bezoekers worden daarover dan per e-mail geïnformeerd.

Donderdag 7 april, Huis van Geschiedenis, Noorderwijkweg 2a Beverwijk (achter Museum Kennemerland). Aanvang 20:00 uur. Inloop: 19:30 uur Toegang € 7,– inclusief koffie; hgmk-leden betalen € 2,50. Reserveren via www.hgmk.nl.

Optreden van The Bintangs bij de opening van de fototentoonstelling 55 jaar Bintangs bij ISOO in 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen