Maatjesproject Beverwijk zoekt vrijwilligers

Foto: Pixabay

Het Maatjesproject van Stichting Welzijn Beverwijk brengt mensen met elkaar in contact die behoefte hebben aan gezelschap. Zo worden mensen met dezelfde interesse of hobby bij elkaar gebracht en wordt daarmee eenzaamheid tegengegaan

Op dit moment is het Maatjesproject op zoek naar vrijwilligers voor de hieronder beschreven personen:

  • Voor een mevrouw van 90 jaar uit Wijk aan Zee zoek ik een gezellige vrijwilligster die met haar een kopje koffie komt drinken. In de middag voelt mevrouw zich vaak alleen. Ze wandelt met een rollator, wanneer de vrijwilligster mee zou willen wandelen rondje weiland zou gezellig zijn.
  • Voor een mevrouw van 74 jaar uit Beverwijk zoek ik een maatje die bij haar op de koffie wil komen, samen een spelletje doen of met de auto ergens naar toe om bijvoorbeeld te winkelen. Mevr. kan niet heel lang wandelen vanwege COPD. Doordat zij is gevallen durft zij niet meer op de fiets en is haar wereld erg klein geworden. Vooral de zondagen zijn vreselijk voor haar.
  • Voor een meneer van 33 jaar uit Beverwijk zoek ik een maatje man/vrouw tussen de 25 en 50 jaar waarmee hij leuke dingen kan ondernemen. Gamen, bordspelletjes doen, heeft lego als hobby.
  • Voor meerdere mensen die zelden buiten komen zoek ik maatjes. Doordat het lichamelijk niet meer gaat en ze alleen nog in een rolstoel naar buiten kunnen. Een half uurtje in de week naar buiten gaan zou al geweldig zijn!

Zou u met iemand willen kennismaken? Of meer willen weten welke deelnemers nog meer een maatje zoeken? Neem dan contact op met Andrea de Graaf 06-44595979 of via de mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen