Inschrijving 21e editie kunstfestival Ezels en Kwasten van start

Foto: Ezels en Kwasten

WIJK AAN ZEE – Op vrijdag 31 mei gaat voor de 21e keer in Wijk aan Zee het 10-daagse kunstfestival Ezels en Kwasten van start. Professionals en amateurs komen van heinde en verre. Allen gek van de zee en van Wijk aan Zee.

De deelnemers schilderen, tekenen, filmen, fotograferen, beeldhouwen, lassen, dichten, etc. tien dagen lang op locatie en/of in het atelier van Café De Zon of de Moriaan en exposeren en veilen hun werk. Het thema dit jaar is ‘TIJD’.

Op vrijdagavond 31 mei is de opening, op zaterdag 8 en zondag 9 juni de expositie in De Moriaan en op zondag 9 juni de veiling van al het gemaakte werk in Café De Zon. Er zijn diverse workshops waarvan de locaties t.z.t. bekend zullen worden gemaakt.

Het publiek wordt uitgenodigd om te komen kijken in de ateliers en vanzelfsprekend ook op de dichtersavond (dinsdag 4 juni in Beachclub Oost3), de expositie en om te komen kopen op de veiling.

Kunstenaars kunnen zich aanmelden voor deelname via [email protected]. De kosten voor deelname zijn € 30,–.

Kinderprogramma:
Ook dit jaar is er een Ezels en Kwasten-jeugdprogramma. Anneke Rooseboom de Vries en Yvonne van der Lem gaan dit samen vorm geven en gaan tijdens de E&K week aan de slag met de leerlingen van De Vrijheit. We zullen allemaal kennis kunnen maken met de resultaten want vanzelfsprekend krijgt dat een plekje in de expositie op 8 en 9 juni in De Moriaan. Ook worden enkele workshops speciaal voor de kinderen georganiseerd. Wil je meer weten hierover? Stuur een email naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen