Gratis voetbalactiviteiten Vlaskamp weer van start

Foto: Evenementenmakelaar

Vanaf woensdag 7 juni wordt er In de Broekpolder weer gevoetbald. Wekelijks wordt er om 18.30 uur afgetrapt op de Vlaskamp voor anderhalf uur voetbalplezier voor (zoals voorgaande jaren bleek) heel veel jongens en meisjes.

Vorig jaar 800 deelnemers
Het succesvolle project wordt voor de vijfde keer georganiseerd en trekt veel enthousiaste deelnemers. Afgelopen jaar kwamen ruim 800 voetballertjes naar de activiteit. Ook de ouders zijn welkom en velen komen niet alleen mee met en voor hun kinderen, maar ook voor een gezellig praatje met elkaar.

Verschillende circuitonderdelen én partijtje
Er wordt in verschillende niveaus en leeftijdsgroepen gevoetbald met verschillende circuitonderdelen. Uiteraard wordt ook het partijtje niet vergeten. De trainingen staan onder leiding van ervaren sport-begeleiders van StreetRuleZ en de buurtsportcoach sportstimulering Beverwijk aangevuld met jeugdtrainers. De activiteiten zijn niet alleen bedoeld voor jongens en meisjes uit de Broekpolder maar ook voor andere geïnteresseerden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Deelname is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.

Tien trainingen
In totaal worden 10 trainingen gegeven: 7 vóór de zomervakantie en vanaf de eerste week in het nieuwe schooljaar de laatste 3. Bewoners en jongeren die willen helpen bij de training zijn van harte welkom. Aanmelden kan bij Job de Graaf van de Evenementenmakelaar via [email protected]

De activiteit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Beverwijk en de gemeente Heemskerk, met medewerking van actieve bewoners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen