Sneak preview: Laatste loodjes Heliomare de Velst

Veertien maanden na de eerste steen is de bouw van de nieuwe Heliomare-vestiging en de multifunctionele sportaccommodatie aan de Velst in Heemskerk in de laatste fase aangeland.

Nog maar twee maanden en dan zullen de eerste leerlingen van Heliomare het spiksplinternieuwe gebouw binnenstappen. Zoals het er nu uitziet is het echte bouwen wel achter de rug, en wordt er vooral hard gewerkt aan het aanleggen van de bestrating en aan het interieur van de twee sportzalen.

Het nieuwe gebouw betekent voor Heliomare dat de ondersteuning van kinderen en jongeren met een beperking vanaf september onder één dak kan plaatsvinden, in plaats van gespreid over 5 locaties, zoals dat tot afgelopen schooljaar het geval was.

Voor de gemeente Heemskerk betekenen de twee gymzalen in het nieuwe gebouw een enorme vooruitgang voor het bewegingsonderwijs van het basis en voortgezet onderwijs. De twee zalen hebben tevens de mogelijkheid aan elkaar gekoppeld te worden  waarmee de multifunctionele sportaccommodatie voldoet aan de eisen van NOC*NSF

Beverwijk/Heemskerk.Nieuws.nl nam afgelopen week even een kijkje op de bouwlocatie en constateerde dat De Velst er met de dag mooier uit begint te zien.

Klik voor de complete fotoserie op de hoofdfoto boven dit artikel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen