Rapunzel De Musical in Kennemer Theater

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zondag 28 februari kunnen kinderen en (groot)ouders met volle teugen genieten van de schitterende sprookjesmusical Rapunzel.

De hoofdrol wordt gespeeld door Sita, die te zien zal zijn als de mooie Rapunzel met haar magische, lange vlecht. Het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorn en Esther van Santen, zorgt met aanstekelijke humor voor hilarische scènes voor jong en oud.

Het verhaal
Het mooie prinsesje Rapunzel wordt ontvoerd en opgesloten in een hoge toren door een gemeen tovenaarsduo, dat uit is op haar magische haren. Elke dag moet de prinses haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenaars naar boven kunnen klimmen. Zal zij ooit gered worden door haar mooie prins?

Kinderen verkleed naar theater
Alle kinderen worden uitgenodigd om verkleed naar de voorstelling te komen en  mee te doen aan de Sprookjesmodeshow. Na afloop van de voorstelling komen alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet in de foyer en kan er nog even worden geswingd tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Kaarten à € 19,00 voor zondag 28 februari om 14.00  uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen