‘Adje’ in Kennemer Theater met ‘Prettig gestoord!’

Foto: Koen Blankaert en Kris de Bruyne (via Kennemer Theater)

Acteurs Bartho Braat (GTST) en Arijan van Bavel (bekend van zijn typetje Adje) vertolken de hoofdrollen in deze nieuwe klucht, die geregisseerd wordt door Paul Ewijk.

Het is één van de fameuze voorstellingen van toneelschrijver Michael Pertwee en behoort tot het standaard kluchtenrepertoire van Nederland. Prettig gestoord! is eerder uitgebracht door de koning van de klucht, John Lanting, die met zijn Theater van de Lach heel Nederlands veroverde.

Lambert komt thuis en gaat zich voorbereiden op een rustige nacht. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de fratsen van zijn, op de versiertoer zijnde compagnon Eddie, die tijdens één van zijn amoureuze spelletjes, niet alleen de naam van Lambert hanteert, maar tevens zijn auto leent. Als de auto wordt gestolen, wordt een aantal krankzinnige gebeurtenissen in werking gezet.

Een klucht van de Comedie Compagnie staat garant voor een voorstelling vol deuren, ingewikkelde relatie en een overijverige politieagent.

Kaarten vanaf € 18,50 voor donderdag 25 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen