Enge Buren met ‘Ruk!’ in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

In hun nieuwe muzikale cabaretprogramma Ruk! rocken de Buren als vanouds. Op anarchistische wijze worden acts, sketches en muzikale stijlen met elkaar verweven tot een zinderende show waarbij het publiek wordt meegezogen.

Even weggerukt uit het gestructureerde leven waar alles aan elkaar hangt van regels. Gewoon het verstand op nul en meegaan in die ‘Muzikale Rollercoaster’ vol humor, energie en schwung: verrukkelijk!

Enge Buren vragen zich af of de muzikale voorliefde van vrouwen ander is dan die van mannen en of er zoiets bestaat als ‘vrouwen-‘ en ‘mannenmuziek’. En of ze nu wel of niet een ruk van elkaars muziek begrijpen. En waarom de vrouw meer verrukt raakt door de harmonie en romantiek en de man meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld. En of deze stelling slechts gebaseerd is op een generaliserend vooroordeel en of Enge Buren totaal van de pot gerukt zijn.

Zou het ze lukken om vrouwen en mannen massaal muzikaal laten omdenken? Riemen vast: Enge Buren rukt uit!

Kaarten vanaf € 18,00 voor donderdag 24 maart om 20.15  uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen