Scherpe raps en grappige persiflages in de Fresku show

Foto: Melissa Verhoeven (via Kennemer Theater)

Fresku (Roy Reymond) droomde over een carrière in een artistiek beroep zoals zanger, tekenaar of schrijver, maar belandde in de riemenfabriek van Eindhoven.

In de pauzes schreef hij zijn rapteksten en na het werk maakt hij persiflerende filmpjes met zijn beste vriend Teemong. De filmpjes werden duizenden keren gedeeld op het internet en de typetjes die hij daar neerzette werden BN-ers. Hij zette een track op het internet en had binnen no time een platencontract op zak. Na vier jaar trouwe dienst bij de riemenfabriek besloot hij toch zijn droom achterna te gaan als de woordkunstenaar Fresku.

Fresku voelt een noodzaak om het leven en de wereld te begrijpen. Hij voert een soort innerlijke heilige oorlog, met als belangrijkste wapens poëzie en humor.
Eén ding mag duidelijk zijn; Fresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival. In het theater wisselt hij zijn scherpe raps af met grappige persiflages en zien we of hij zijn heilige oorlog gaat winnen, of dat hij het moet afleggen.

Kaarten vanaf € 15,50 voor vrijdag 16 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen