KOP van WaZ verkoopt geschonken werken van Wijnalda Smink op drie ‘dol-dwaze dagen’

Foto: KOP van WaZ

Om een Kunst ontmoetingsplek te zijn, draait het in de KOP van WaZ op vrijwilligers, op vrienden die soms of structureel geld overmaken en op de kunstliefhebbers die de juweeltjes op kunstgebied weten te vinden en kopen.

Het nieuwe jaar kan wat dat betreft niet mooier beginnen voor de KOP van WaZ. Wijnanda Smink uit Beverwijk schenkt namelijk 10 geschilderde doeken van 90X90 cm. In 3 ‘dol dwaze dagen’ zijn deze te koop tegen ieder bod!

Wijnalda Smink
Wijnanda woonde jaren lang in Haarlem en volgde daar de Kunst Academie. Inmiddels weer terug in Beverwijk is zij kleiner behuisd en schenkt zij werk aan de KOP van WaZ. De stijl die zij in haar werk heeft gekozen, noemt zij een suggestie van de werkelijkheid. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar dit unieke aanbod. En natuurlijk wordt er gehoopt op mooie biedingen. De KOP van WaZ is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) die de financiële steun hard kan gebruiken om te kunnen voortbestaan.

Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari
De 3 ‘dol dwaze dagen’ zijn op vrijdag 6 januari, zaterdag 7 januari en zondag 8 januari van 13 – 17 uur aan de Voorstraat 12 – 1949 BH Wijk aan Zee. Op zondag 8 januari is Wijnanda Smink in de KOP van WaZ voor een ‘ontmoet & groet’ moment van 16 – 17 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen