Winnaar van de Pop Media Prijs 2016 geeft lezing bij ISOO.nu

Foto: Rutger Geerling

Op maandag 16 januari ontvangt het fotografiecentrum ISOO.nu in Beverwijk festivalfotograaf Rutger Geerling.

Rutger Geerling fotografeert al 20 jaar dancefestivals en heeft zijn vakgebied omgeturnd van simpele feestkiekjes tot pure kunst. Hij was aanwezig op vele cruciale momenten: de gabberscene in de jaren ’90, de doorbraak van trance aan de hand van Tiësto en Armin van Buuren, het succes van Sensation, Tomorrowland en Ultra, de explosie van EDM in Amerika en de opkomst van nieuwe goden als Martin Garrix en Hardwell.

Leven als een DJ
Ondertussen leidt de Rotterdamse vader van twee kinderen zelf het leven van een DJ. Hij vliegt wekelijks heen en weer tussen Nederland, Argentinië, Amerika, Zuid Korea, Zuid Afrika, India en Japan.

Pop Media Prijs
In 2016 won hij de Pop Media Prijs. Geerling won de journalistieke onderscheiding voor zijn exceptioneel goede dancefotografie, die een jaar eerder werd gebundeld in het fotoboek ‘This is my church’.

Reserveren
Wil je een bijzondere lezing meemaken van een van de grootste fotografen op het gebied van dance-evenementen, reserveer dan een kaartje via [email protected]. Kaartjes in de voorreservering kosten € 7. Aan de zaal € 8.

Locatie en tijd:
Centrum voor Fotografie ISOO.nu, Stationsplein 46, 1948 LC Beverwijk. Aanvang lezing: Maandag 16 januari om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen