‘Eerste hulp bij fotografie’

Foto: ISOO.nu

Fotografen Hans van der Mast, Josefien Niesten, Hans Balk, Michel Mulder en Onno van Middelkoop beantwoorden iedere zaterdag van januari vragen van zowel beginnende als van meer ervaren fotografieliefhebbers in fotografiecentrum ISOO.nu op het Stationsplein in Beverwijk.

De feestdagen zijn achter de rug, je hebt je eindejaarsbonus op zak en je overweegt een fotocamera aan te schaffen; maar hoe kom je tot een goede keuze? Je zit met allerlei vragen, als: ‘Heb ik een spiegelreflexcamera nodig om goede foto’s te maken?’. En: ‘Zijn verwisselbare lenzen te verkiezen boven een vaste lens? Wat zijn de voor- en nadelen?’. ‘Hoe benut ik mijn camera beter waardoor ik mooiere foto’s maak?’.

Misschien heb je vragen over speciale fotografie (nacht, wel of geen flits, portret, sneeuw, sterren, vogels/dieren, etc.). Of heb je advies nodig voor het volgen van een cursus, workshop of wellicht opleiding fotografie. Het fotografiecentrum ISOO.nu gaat in de maand januari antwoord geven op al deze vragen en wensen.

Meenemen: camera en voorbeeldfoto’s
Op alle zaterdagen in januari heeft ISOO.nu professionele fotografen ingehuurd om iedereen te helpen bij allerlei vragen op het gebied van fotografie. Op elk niveau, of je nu een net beginnende fotograaf bent, of een ervaren fotograaf. Neem vooral je camera mee en voorbeelden van door jou gemaakte foto’s  en vraag hoe deze beter/mooier kunnen worden.

Openingstijden
Het fotografiecentrum ISOO.nu, gehuisvest aan het Stationsplein 46 in Beverwijk, is open op de zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur. De fotografen, die klaar zitten om je vragen te beantwoorden, zijn van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig. Zie hieronder welke fotograaf op welke datum:

  • Zaterdag 7 januari is Hans van der Mast aanwezig
  • Zaterdag 14 januari Josefien Niesten en Hans Balk
  • Zaterdag 21 januari is het de beurt aan Michel Mulder
  • Zaterdag 28 januari sluit de Haarlemmer Onno van Middelkoop de reeks af

Kom naar ISOO.nu en stel je vraag.  En, als je er dan toch bent, neem gelijk een kijkje bij de nieuwe expositie ‘imPRESSions’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen