55+

Samen koken en samen eten

Foto: (Foto: Pexels)

Op zondag 1 november starten Sociaal Team Beverwijk en Stichting Welzijn Beverwijk een nieuwe kookclub/kookcursus. De culinaire activiteit is gericht op mensen die altijd al plezier hebben gehad in koken en ervan genieten om samen met anderen gezellig te eten.

De cursus bestaat uit 4 kookmiddagen en komt tot stand in samenwerking met Paviljoen Westerhout, dat tevens als ‘keuken een eetkamer’ fungeert. De middagen beginnen met het gezamenlijk bereiden van de maaltijd, waarna aan een gedekte tafel met elkaar de maaltijd wordt genoten. Niet alleen het koken en eten, maar ook het dekken van de tafels, het afruimen, afwassen en schoon achterlaten van de ruimte zijn onderdeel van de gezamenlijke activiteit.

De kookclub vindt plaats op de zondagen 1 en 22 november en 6 en 13 december van 14.30 uur tot ca.18.00 uur. Men is niet verplicht om alle middagen te komen en dus is het ook mogelijk om tussentijds in te stappen. De kosten bedragen € 6,50 per persoon per keer. Wie vooraf besluit om deel te nemen aan alle vier de middagen betaalt € 26,-

Aanmelden kan bij Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3, Beverwijk
E-mail: [email protected]
Telefoon 0251-228624.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen