De lente op de Vers&Brocante markt is begonnen!

Foto: Vers&Brocante Zeestraat

Zaterdag 6 mei kan men in de Zeestraat in Beverwijk weer gezellig komen shoppen op de tweede editie van de Vers&Brocante markt van dit jaar.

Bloemen voor in huis, de heerlijkste vers producten zoals verse vis, groente en fruit, speciale broden, kaas, noten, zoetigheid en uiteraard wijnproeverijtjes, gezellige terrassen met oma’s appeltaart  en zelfs de barbecue gaat aan, kortom weer volop gezelligheid aanstaande zaterdag in de Zeestraat!

Vakantieplannen
De vakantieplannen voor de zomer kunnen weer gesmeed worden en Anke Hupkes (ook bekend van haar tweewekelijkse vakantiecolumn in Beverwijk-, Heemskerk- en Velsen.Nieuws.nl) zal iedereen vanachter haar vakantiekraam graag informeren over alle mogelijkheden.

Samenloop voor hoop
Deze maand ook speciale aandacht voor de Samenloop voor hoop, een fantastisch initiatief waar de Zeestraat graag een steentje aan bijdraagt. De Samenloop voor hoop is een 24-uurs wandelestafette, bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. De Samenloop voor de hoop wordt gelopen in het weekend van 24 en 25 juni. Het is voor de eerste keer dat dit evenement in Beverwijk wordt georganiseerd. Klik HIER voor meer informatie over deelname, medewerking of donatie. I

Bourgondisch pleintje
Verder op de Vers & Brocante markt natuurlijk weer live muziek op het Bourgondisch pleintje in het midden van de markt waar een ieder op het terras even kan genieten van het lentezonnetje.

Gezellige kramen, muziek en een gevarieerd winkelaanbod vormen samen de ingrediënten voor een gezellig dagje funshoppen in de speciaalstraat van Beverwijk.  Van 10.00-17.00 uur “ the place to be “ voor Bourgondiërs en gezelligheidsdieren. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen