Dierenambulance Kennemerland zoekt chauffeurs

Foto: Wim Meijer Fotografie

Stichting Dierenambulance Kennemerland is op zoek naar nieuwe chauffeurs om het benodigde aantal inzetbare rijders op peil te houden.

De chauffeurs zijn het gezicht van de Dierenambulance, geven deskundige adviezen aan het publiek en beschikken over voldoende kennis om soms onder zeer emotionele omstandigheden adequaat op te treden.

De Dierenambulance Kennemerland (DAK) is 7 dagen per week en 24 uur per dag paraat met 2 ambulances en 1 reserve ambulance. Om 24/7 inzetbaar te zijn heeft de organisatie dus een flink aantal chauffeurs nodig die elkaar kunnen aflossen.

De taken voor de chauffeurs zijn:

  • Het vervoeren van zieke/gewonde dieren naar een dierenarts
  • Het vervoeren van zwerfdieren naar opvangcentra
  • Het ophalen van kadavers

DAK vraagt mensen die:

  • Grote affiniteit met dieren hebben
  • Sociale en communicatieve vaardigheden hebben
  • Samen met onze andere vrijwilligers zich in willen zetten voor het goede doel
  • Een goede tijdsinvulling willen hebben

Dierenambulance Kennemerland is een vrijwilligersorganisatie en dat geldt dus ook voor de chauffeurs. Van salaris is dan ook geen sprake. Maar wat de DAK wel biedt is een goede opleiding en een gezellige sfeer. De organisatie geeft wel aan dat het de bedoeling dat kandidaten zich voor langere termijn binden aan de Stichting Dierenambulance.

Werktijden/dagen:
Werkdagen en tijden gaan in overleg. Vooral kandidaten die ook avond- en nachtdienst willen draaien, worden gezocht. Maar ook wie alleen dagdiensten willen draaien is van harte welkom.

Meer informatie via: Dierenambulance Kennemerland, Kleine Houtweg 35, 1969 KV Heemskerk. Telefoon 0251-215454. E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen