Smart Bazar geopend in Beverwijk

Smart-, head-, kunst- en giftshop nieuwe aanwinst winkelassortiment in Beverwijkse Begijnestraat

Terwijl het hele winkelgebeuren van Beverwijk zich vol verwachting richt op de Breestraat, waarvan het eindresultaat langzaam maar zeker in zicht komt, gebeurt er ook het nodige in de aangrenzende winkelstraten. En dat was nodig ook! Niet alleen de Breestraat had met toenemende mate te maken met leegkomende winkelpanden, ook in aangrenzende winkelstraten liet de economische crisis een duidelijk spoor na. Maar nu lijken toch weer steeds meer ondernemers vertrouwen te krijgen in betere tijden.

Een van die ondernemers is Marleen Admiraal, die sinds begin oktober haar eigen Smart Bazar heeft geopend op de hoek van de Koningstraat en de Begijnestraat.

Volgens Marleen kan haar winkel zeker een ‘gat in de markt’ vullen in Beverwijk, omdat men voor de meeste smart- en headshops naar Haarlem moet of andere omliggende steden. Daarnaast kent haar winkel een beduidend breder assortiment dan dat van een ‘gewone’ smartshop. Smart- en headshop
Smart Bazar staat enerzijds voor de smart- en headshop’. Men kan in de Smart Bazar dan ook terecht voor allerlei energieverhogende, libidoverhogende, rustgevende of concentratieverhogende kruiden en supplementen en voor psychedelica (zeg maar: legale drugs op natuurlijke basis) en CBD-olie.  Ook wikkels, pijpjes, weegschalen, aanstekers en waterpijpen behoren tot het assortiment.

Bazar
Naast smartshop is er ook het dus ook een ‘bazar’, wat inhoudt dat je er allerlei bijzondere dingen kunt vinden, variërend van edelstenen, mineralen, sieraden, sjamanistische en spirituele producten,  curiosa (vintage)kleding en cadeauartikelen, tot een steeds wisselende collectie kunst,.

Zo heeft Marleen op dit moment twee prachtige werken hangen van Kamiel Proost en ook een fraaie glyssee print op A1-formaat van de kunstenares Naomi King, waarvan binnenkort meer werk in de Smart Bazar te vinden is. Zeg wat de steen weegt en… je mag ‘m hebben!
Als speciale openingsactie heeft Marleen een indrukwekkende Agaat steen in haar winkel staan. Tot en met 31 oktober mag iedereen raden hoeveel dit loodzware kleinood weegt. Degene die het dichtst bij het juiste gewicht zit mag de steen gratis mee naar huis nemen en krijgt daarbij nog meer leuke prijzen zoals geuren en sieraden uit de winkel. De steen waar het om gaat staat hieronder op de foto: Hoe doe je mee? Ga naar de Facebookpagina https://www.facebook.com/desmartbazar/.  Op deze FB-pagina vind je een post met de steen. Dit is wat je moet doen:

  • Raad het gewicht van de steen op de foto.
  • Like het bericht met een hartje
  • Like de pagina
  • Tag iemand die dit ook leuk zal vinden
  • Deel dit bericht openbaar

Voor ontspanning en een bijzonder ‘gift’
Met de wintermaanden, en vooral met de decembermaand in het vooruitzicht lijkt de Smart Bazar een ideale plek, zowel voor het vinden van ontspanning als voor het vinden van een bijzonder ‘gift’. En dat mag ook een cadeautje voor jezelf zijn.

De Smart Bazar is te vinden in de Begijnestraat 24 in Beverwijk.
Website: http://www.smartbazar.nl/ 
Facebook:  https://www.facebook.com/desmartbazar/

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel voor een uitgebreide fotoserie van de nieuwe Smart Bazar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen