Winterse Vers&Brocante markt met politiek tintje op zaterdag 2 december.

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zaterdag 2 maart is de Zeestraat in Beverwijk voor de laatste keer in 2017 het decor voor de Vers&Brocante markt, en daar hebben ze het nu al bere-druk mee.

In de Zeestraat in Beverwijk is het deze week een drukte van jewelste bij alle winkels in de straat. Terwijl de cadeautjespieten overuren draaien om voor 5 december alle pakjes in huis te hebben zijn de winkeliers ondertussen ook al druk in de weer om sprankelende etalages te maken.De decembermaand zal één grote feestmaand worden in het centrum van Beverwijk, met aanstaande zaterdag de Vers&Brocante markt in winterse sferen en uiteraard de grote opening van het vernieuwde centrum op 15, 16 en 17 december.

Jeroen van der Boom, een van de hoofdacts tijden de opening van het nieuwe centrum van Beverwijk

Voor inspiratie voor het kerstmenu kunt u aanstaande zaterdag prima terecht in de Zeestraat. Tips voor mooie gerechten met bijpassende wijnen vindt u bij de standhouders op de markt. Voor de sfeer in huis zit u ook altijd goed in de straat, de Duinroos Bloemsierkunst start zaterdag met de grote kerstshow en bij Bas Bloem kunt u de kersboom alvast reserveren.

Een swingend dixieland orkest in “Charles Dickens” stijl zal voor de muzikale gezelligheid zorgen en op de terrasjes zal de warme chocolademelk vast smaken. Politieke partijen lopen warm
Na 2 december gaat de Vers&Brocante markt tot april in winterslaap en zal dus pas na de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart weer opgebouwd worden. Aanstaande zaterdag is dan ook een mooi moment om alvast kennis te maken met een aantal partijen die warmlopen voor deze verkiezingen.

Terwijl de luisterpietjes zich op de daken bevinden kunnen de bezoekers van de markt, op een ongedwongen manier, hun oor alvast te luisteren leggen naar de plannen voor de toekomst van Beverwijk.

Decembermaand=Feestmaand, en dat feest zal aanstaande zaterdag beginnen op de Vers en Brocante markt in de Zeestraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen