Wie wordt de Amateur Pokerkampioen van Beverwijk?

Winnaar Pokerkampioenschap van Beverwijk 2017 Ron Kirstein
Foto: ONKP

Vrijdag 25 mei 2018 is Strandaviljoen Sout de locatie van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Verspreid over heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

De speellocatie wordt omgetoverd tot een rasechte ‘pokerroom’ en de deelnemers gaan spelen met als doel om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Beverwijk dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale.

Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.

Strandpaviljoen Sout in Wijk aan Zee

Laagdrempelig toernooi
Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts twaalf euro vijftig aan inschrijfgeld om mee te doen. “Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. De voorronde in Beverwijk begint om 19.30 uur.

Reacties

article
43366
Wie wordt de Amateur Pokerkampioen van Beverwijk?
Vrijdag 25 mei 2018 is Strandaviljoen Sout de locatie van een voorronde van het Open
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20180512/wordt-amateur-pokerkampioen-beverwijk/
2018-05-12T18:34:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2018/05/12182441/Winnaar-Beverwijk-2017.jpg
Poker, Sout, strandpaviljoen, Wijk aan Zee
Algemeen, Sport en Gezondheid