Beverwijk maakt kennis met lokaal sportaanbod gedurende ‘Beverwijk Fit & Actief’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Afgelopen zondag, 24 juni, presenteerde de sportverenigingen uit en rond Beverwijk zich gedurende de jaarlijkse sportfair in Sporthal de Walvis.

Voor de eerste keer gebeurde dit niet onder de naam ‘Sportfair’, maar als ‘Beverwijk Fit & Actief’. Doel van ‘Beverwijk Fit & Actief’ is om mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met bekende en onbekende sporten, met de intentie om het sporten en bewegen onder de inwoners van Beverwijk te bevorderen.Veelheid aan sporten
Of dat is gelukt moet de toekomst uitwijzen, maar dat er voor de bezoekers van de fair volop te beleven viel staat buiten discussie. Basketbal, dansen, judo, handboogschieten, hengelsport, voetballen, badminton, Aikido, wielrennen en zelfs musical en een demonstratie DJ. Allerlei activiteiten waaraan in veel gevallen kon worden deelgenomen door de merendeels toch jongere bezoekers.Op het hoofdpodium stond vooral het dansen centraal van onder andere Dansschool MovesYou, D’ nD Dance en De Danstuin.

Fotoserie
Beverwijk.Nieuws.nl was ook aanwezig en maakte onderstaande foto-impressie. De foto’s zijn downloadbaar: klik ze aan en je krijgt een grotere downloadbare versie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen