112

Drugs aangetroffen in fruitdozen diverse supermarktfilialen in Noord-Holland

Foto: Pixabay

In vier supermarktfilialen in Noord-Holland en Flevoland zijn gisteren goederen aangetroffen waarin vermoedelijk verdovende middelen zaten verstopt. De drugs zijn gisteren vanuit één distributiecentrum naar verschillende vestigingen van één supermarktketen gegaan en zaten in pakketjes in dozen fruit.

De politie werd gealarmeerd toen het personeel in een winkel in onze provincie in enkele dozen fruit verdachte pakketjes aantrof en de zaak niet vertrouwde. Bij de gearriveerde politie rees direct het vermoeden dat het om verdovende middelen ging. Onderzoek wees daarop uit dat het om meerdere filialen van de niet door de politie nader genoemde keten ging. Alle filialen zijn bezocht en er is onderzoek gedaan.

De Forensische Opsporing heeft onderzoek naar de substantie in de pakketjes gedaan. Hieruit is gebleken dat het inderdaad om heeft vastgesteld dat het inderdaad om verdovende middelen gaat. De politie kan met zekerheid zeggen dat alle drugs uit de geleverde goederen zijn gehaald. In het belang van het onderzoek houdt de politie details nog even onder de pet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen