Telstar weer op het veld voor eerste training van het nieuwe seizoen

Foto: Wim Meijer Fotografie

VELSEN ZUID – De schoolvakanties moeten nog beginnen en de officiële zomer is nog maar 5 dagen oud maar bij Telstar is men vandaag al begonnen met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Om 13.00 uur stonden de spelers op het veld om onder het toeziend ook van trainer Mike Snoei de eerste training op te pakken.

Onder de spelers onder andere de van Quickboys overgekomen topscorer van de Tweede Divisie Youssef el Kachati. Wel ontbraken er een aantal spelers die zich afgelopen seizoen zodanig in de picture speelden dat er nu belangstelling is van andere clubs. En ook moet Snoei hij doen zonder vorig seizoen van andere clubs gehuurde spelers.

Youssef el Kachati

Wie ook ontbrak van Telstar’s topscorer allertijden Glynor Plet. De inmiddels 36-jarige aanvaller is er nog niet helemaal uit of hij doorgaat. Mike Snoei hoopt dat zijn aanvoerder van vorig jaar nog een seizoen vastplakt aan zijn carrière, maar dat is nog even afwachten. Wel gaf Mike Snoei aan deze week nog twee nieuwe aanwinsten te zullen presenteren.

Mike Snoei: ‘Telstar is verder dan vorig jaar rond deze tijd’

Mediapartner NH was bij de eerste training van de Witte Leeuwen aanwezig. Klik HIER voor het verslag van NH met interviews met o.a. trainer Mike Snoei en de van Quick Boys overgekomen Youssef el Kachati.

Hieronder een foto-impressie van de eerste training:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen