Koffieconcert met Duo de Bie – ’t Hart bij De Cirkel in Heemskerk

Ruña 't Hart en Kalle de Bie
Ruña 't Hart en Kalle de Bie
Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – Op zondag 25 februari brengt het Duo de Bie – ’t Hart een veelzijdig programma voor viool en cello naar De Cirkel in Heemskerk. Het duo brengt kamermuziek van Kodaly, Rameau/Stravinsky, Badings en Ravel.

Kalle de Bie (1994) en Ruña ‘t Hart (1992) zijn beiden lid van het Marigold Piano Quartet. Kalle bespeelt een prachtige Italiaanse cello uit 1870, gebouwd door Gaetano Chiocchi en aan hem ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziek Instrumentenfonds.

Kalle de Bie studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jeroen den Herder, Jelena Očić en Dmitri Ferschtman. Hij won meerdere competities, waaronder het Prinses Christina Concours (2013). Kalle is cellist in het Brackman Trio.

Ruña ‘t Hart is een veelzijdige violiste. Zij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths. In 2016 ontving zij van het Kersjes Fonds een prestigieuze beurs voor jong viooltalent. De jury roemde haar “gloedvolle, intense spel met een persoonlijk verhaal”.

Dit seizoen zijn er 8 koffieconcerten in Theater en Filmhuis De Cirkel. Een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Het totale aanbod staat op: www.decirkelheemskerk.nl/koffieconcert.

Kaarten voor het koffieconcert zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

  • Voorstelling: Duo de Bie – ‘t Hart
  • Datum:  Zondag 25 februari 2024
  • Aanvang: 11.30 uur
  • Toegang: € 16,00/ € 14,00 (vrienden)
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk
  • Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen