Zeepkisten ‘vlammen’ in Wijk aan ZEEP! (Foto serie)

Je waant je even op het circuit in Zandvoort. Rook, crashes en veel mensen met een camera op de buik staan langs het circuit. Zelfs de duinen zijn ‘bestormd’ door de vele enthousiaste toeschouwers. Op de Zwaansmeerstraat werd namelijk om 19.00 uur het startschot gegeven voor de Zeepkistenrace 2014, met een record aantal deelnemers dit jaar.

In de verte schiet één van de zeepkisten vanaf de heuvel bovenaan de Zwaansmeerstraat naar beneden. De commentator met een Suarez shirt aan zijn lichaam, moedigt de deelnemer aan.. Maar owh!, het wiel gaat dubbel en de zeepkist slaat om tegen de hekken! Ja ook de crashes horen er in Wijk aan Zee bij. Suarez met microfoon (commentator verkleed als de bijtende voetballer) schrikt maar staat op de banken na het zien van een goede afloop. ”Prachtig, dit hoort helemaal bij de zeepkisten race! Toch!??” aldus ‘Suarez’.

yy2o8cf4cbbcijwvnvs2x80x1

Naast een record aantal deelnemers stond Wijk aan Zee afgeladen vol met mensen. Een bijzonder succesvol evenement met een zonnetje aan de hemel.

f5u156ilp8l0mt5sg88g5ml9i

Als de rook is opgetrokken op de Zwaansmeerstraat en de uitlaatgassen zijn verdwenen, tijd voor een lekker warm bad.. mét ZEEP!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen