Nieuw afvalbrengstation maandag open

BEVERWIJK – Maandagochtend 22 december wordt het nieuwe afvalbrengstation (ABS) voor inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen geopend. Met de opening van het nieuwe ABS wordt het afvalbrengstation Tolhek aan de Communicatieweg in Heemskerk gesloten.

 Inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen kunnen hun grof huishoudelijk afval kosteloos inleveren bij het nieuwe ABS. Er kunnen 18 verschillende soorten afval worden ingeleverd. Wethouder Jaqueline Dorenbos is maandagochtend bij de opening aanwezig.

ABS Beverwijk/Heemskerk                

ABS Beverwijk/Heemskerk is gelegen op het BUKO Bedrijvenpark 2 langs de Westelijke Randweg. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.
Let op: de eerste periode is het ABS alleen toegankelijk voor auto’s, in de loop van januari is het terrein ook bereikbaar voor fietsers.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit

Inwoners van gemeente Beverwijk, Heemskerk en Velsen-Noord kunnen op het ABS terecht met grof huishoudelijk afval. Van metaal, hout, afgedankte huisraad en tuinmeubelen tot snoeiafval en kapotte elektrische apparaten. De gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Velsen en HVC vinden het belangrijk afval goed te scheiden. Door uw afval goed te scheiden, draagt u bij aan het behouden van (soms) schaarse grondstoffen. Meer informatie over grof huishoudelijk afval en het afvalbrengstation? Kijk dan op de website  www.hvcgroep.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen