112

Gewonde bij aanrijding tussen drie voertuigen in Beverwijk

Foto: Mizzle Media

BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval tussen drie voertuigen in Beverwijk is woensdagmiddag een gewonde gevallen. Een bestelbus reed omstreeks half twee hard achteruit vanaf het President Kennedyplein richting het Frank Sinatraplein.

De bestuurster van de auto erachter schrok daarvan en reed ook achteruit, waar op dat moment een brommobiel aan kwam rijden. Er ontstond een aanrijding tussen de drie voertuigen. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaate om assistentie te verlenen. De bestuurster van de brommobiel is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere betrokkenen bleven ongedeerd.

20150527_Beverwijk-7

De brandweer heeft de brommobiel veilig gesteld waarna het wagentje in een parkeervak is geduwd. De politie assisteerde bij de afhandeling van de aanrijding.De verbindingsweg tussen het President Kennedyplein en het Frank Sinatraplein was door het ongeval enige tijd afgesloten.

  • Altijd op de hoogte blijven van het nieuws uit de regio? Geef je op voor de nieuwsbrief of wordt lid van van onze Facebookpagina.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen