Vrijdag Nootjes: ‘Sproet met stip op één’

Foto: Volgende een week een noot van jou?

Beverwijk – De nieuwspagina van Beverwijk Nieuws loopt ongeveer parallel met de leeftijd van mijn dochter. Beiden zijn iets meer dan een jaar in beweging. Zij leert de veelzijdigheid van het leven kennen en haar vader alle facetten van een nieuwspagina: vallen en opstaan dus.

Blij met de ontwikkeling en groei van de nieuwssite. Trots op het eerste levensjaar van mijn dochter. Met haar blonde donsachtige haartjes en niet te vergeten twee blauwe kijkers waar je duizelig van wordt. Kadootje van haar moeder tijdens de zwangerschap. Onlangs ontdekte ik – tijdens een noodklusje op de commode – zelfs haar allereerste sproet. Een schoonheidssproet op grashoogte, halverwege haar rechterkuitje. Alsof een kunstenaar met militaire precisie zijn penseel heeft gedrukt op de kuit van mijn dochter.. Een nieuwspagina geeft erg veel energie en voldoening, en al is het moedervlekje kleiner dan een speldenknopje: het staat toch echt met stip op één. Tijd voor een hapje en een drankje op de smaakmarkt: mét ‘sproetje’ op de schouders.

Prettig weekend.

Dennis Mantz

Beverwijker en redacteur Nieuws.nl

  • Vrijdag Nootjes: een persoonlijke noot vlak voor het weekend. Beverwijker? En zelf een keer een ‘Nootje’ aanleveren? Stuur je mail naar [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen