Praat mee over de toekomstige leefbaarheid in de IJmond!

Foto: Wies Tesselaar

Bibliotheek IJmond Noord organiseert op woensdag 2 maart van 19.30 tot 21.00 uur in het Kennemer Theater een laagdrempelige ontmoeting voor inwoners van de IJmond met als thema: De toekomstige leefbaarheid in de IJmond.

De laatste tijd is de regio IJmond veel in het landelijk nieuws. Voor inwoners staan vragen over gezondheid, natuur en werkgelegenheid centraal. Vandaar het thema: De toekomstige leefbaarheid in de IJmond.

Deze avond wordt verschillende partijen een podium geboden om naar aanleiding van een aantal gezichtspunten hun meningen over de huidige situatie en visie op de toekomst met elkaar en het publiek te delen. Hierbij staat ontmoeting centraal.

Op ons podium aanwezig:

  • Wethouder Brigitte van den Berg
  • Nienke van de Waal, GGD Kennemerland
  • Bram Nugteren, Tata Steel
  • Luuk Verkouteren, huisarts, onder meer bekend van zijn optreden bij Op1
  • Adrie Winkelman, Stichting IJmond IJzersterk
  • Roel Berghuis, inwoner van Beverwijk en voormalig bestuurder FNV Tata Steel

Gespreksleider is de Haarlemse interviewer/schrijver Frénk van der Linden.

Het doel is om de inwoners van de IJmond gratis te informeren en hen bovendien de gelegenheid te geven om met elkaar van gedachten te wisselen. De organiserende openbare bibliotheek neemt nadrukkelijk een neutrale positie in. De bibliotheek is dus geen partij in dit debat.

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om onder het  genot van een drankje met elkaar in gesprek te gaan.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het formulier op onze website, of door een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarin s.v.p. ook aan met hoeveel personen je komt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen