De lente is begonnen, tijd voor het Repair Café

Foto: Repair Café

BEVERWIJK – Op zaterdag 20 april zitten de vrijwilligers van het Repair Café  weer klaar in het Westerhout Paviljoen in Beverwijk om van alles te repareren, en in dit geval, tuingereedschap in het bijzonder.

Nu de lente begonnen is zoeken we weer massaal de tuin op. En dat is vaak het moment dat we erachter komen dat sommige apparaten en/of gereedschappen niet meer helemaal goed werken. Denk maar aan een heggenschaar die bot is of een grasmaaier die het niet meer doet. Een bezoek aan het Repair Café kan dan een slimme zet zijn, want de vrijwilligers doen er alles aan om het vastgelopen materiaal weer aan de gang te krijgen.

Behalve tuingereedschap en -apparaten wordt er ook  onder andere kleding, elektronica, fietsen, speelgoed en nog veel meer gerepareerd. Heb jij een koffiezetapparaat dat het niet meer doet, maar ben je bang wanneer je zelf aan de slag gaat, dat er schroefjes overblijven…? Of…. krijg je bij het idee dat je zelf die mooie lamp moet repareren, bij voorbaat al nachtmerries…?  Vind je het eigenlijk hartstikke zonde om die coole broek, met die vervelende rits of scheur weg te gooien of moet hij iets korter? Geen nood. Neem het mee naar het Repair Café en alle kans dat daar een oplossing zich aandient.

Tegen vergoeding van eventuele onkosten voor materiaal, ga je misschien wel helemaal in je nopjes weer naar huis.

Het Repair Café op zaterdag 20 april is van 12.30 tot 15.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen