112

Grote nachtelijke zoekactie naar vermiste man in Heemskerk

Foto: Foto Niels Folkers

Hulpdiensten hebben in de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 november een grote zoekactie gehouden naar een vermiste man in Heemskerk. De man werd sinds het begin van de nacht vermist.

Omdat het vermoeden bestond dat de man mogelijk te water zou zijn geraakt werden om 02:30 uur ook brandweer ingeschakeld, die met een duikteam naar de sloot tussen de Aletta Jacobsstraat en de Professor ten Doesschatestraat kwam om de man te zoeken. In het water en langs de oevers werd lange tijd gezocht, maar zonder resultaat.

Intussen waren politiemensen in auto’s, te voet, op de fiets en per helikopter in de omgeving aan het zoeken. Daarbij werden tevens agenten van omliggende basisteams ingezet. Ook ambulancepersoneel en een aantal burgers zochten mee.

Gezien de beperkte kleding van de man in combinatie met een buitentemperatuur van rond het vriespunt en een koude wind, werd rekening gehouden met verschillende scenario’s.  Omstreeks vijf over half vijf kwam uiteindelijk het bericht dat de vermiste man in goede gezondheid was aangetroffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen