Terre des Hommes in Breestraat zoekt spullen

Foto: TdH Kennemerland

Op 9 januari jl opende Terre des Hommes een nieuwe winkel in de Breestraat en vanaf dat moment hebben de klanten de weg naar de door vrijwilligers gerunde zaak goed weten te vinden.

Zó goed zelfs, dat het hoofdkantoor de bevoorrading tijdelijk niet kan bijbenen. Vandaar dat de vrijwilligers van Werkgroep Kennemerland nu een beroep doen op iedereen om spullen te schenken die in de winkel verkocht kunnen worden. De gehele omzet van de winkel komt steeds ten goede komen aan TdH-projecten.

Nieuwe spullen
Overigens is het wel de bedoeling dat het NIEUWE spullen zijn. Anders dan kringloopwinkels verkoopt de TdH-winkel geen tweedehands artikelen. Maar de ervaring leert dat er ook veel nieuwe spullen zijn waar mensen met liefde afstand van doen voor het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan een vaas die u ooit cadeau kreeg maar eigenlijk niet mooi vond… Welnu, een ander kan ‘m wel mooi vinden, dus bij TdH zijn ze er blij mee. Of een kerstpakket met goedbedoelde spullen maar waar jij niets mee kon. Of misschien heb je ooit een bedrijfje gehad waarvan de voorraden nog steeds in uw schuur staan te verstoffen. Alles is bij TdH meer dan welkom.

Als het gaat om kleine spullen of hoeveelheden dan kunt je die gewoon naar de winkel brengen. Lukt dat niet of gaat het om grotere hoeveelheden, dan kun je contact opnemen met de Werkgroep Kennemerland: 06-14378905 of [email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen