Oproep: oldtimer en trike bezitters gezocht voor Harteheem-rit

Dit jaar staat wederom de Harteheem-rit weer op de agenda! De rit houdt de cliënten van de Hartekampgroep nu al bezig, want dit zijn voor hun onvergetelijke dagen. De Hartekampgroep is naast alle bezitters van een oldtimer en young klassieker, ook opzoek naar iedereen in het bezit van een trike en mee wil rijden tijdens de Harteheem-rit! De rit is exclusief voor de mensen met een verstandelijke beperking en met als doel ze een prachtige dag te bezorgen.

De Hartekampgroep organiseren in samenwerking met enkele enthousiaste autobezitters een mooie tocht door de omgeving van Heemskerk. Het Motor Begeleidingsteam gaat ervoor zorgen dat de rit vloeiend verloopt. Dit jaar zullen er voor het eerst ook trikes meerijden in de stoet. De organisatie verwacht dat dit een  geweldige bijdrage zal zijn aan het succes van de Harteheem- rit!

vk3aw6qmwrnhp92707nxyzts3


De organisatie roept iedereen op want er zijn veel auto’s en trikes nodig om alle bewoners die graag mee willen ook een plekje te kunnen geven. Iedereen met een trike of auto, klassieker of youngtimer, open of dicht, kan aan deze unieke Harteheem- rit
  in Heemskerk, deel te nemen. Gezien de reacties bij de voorgaande jaren genieten ook de chauffeurs volop.

De rit start om ongeveer 13.00 uur en zal rond 15.00 uur zijn afgelopen. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie in cultureel centrum De Cirkel. We sluiten de  Harteheem-rit af met een lichte lunch, die u wordt aangeboden door de cliënten van  Harteheem.

Doe mee en laat ook de cliënten van Harteheem eens van uw trike of  auto genieten. Geef u op vóór 1 augustus 2014! LET OP OPGAVE PERIODE VERRUIMD!!!

U kunt zich opgeven via e-mail: [email protected] of tel : 06-11340888; voor informatie over de Hartekampgroep zie de website: www.hartekampgroep.nl 

Geef je nu op en bezorg de mensen een lach op het gezicht!

  • Naam: 
  • Adres:
  • Telefoonnummer/ mobiele nummer:
  • Mailadres:
  • Auto of trike:
  • Aantal vrije zitplaatsen (en verdere bijzonderheden):

Deelname lunch:  ja/nee

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen